Θεραπείες | PRP Πλάσματος

Σύνοψη προϊόντος

PRP (Platelet Rich Plasma)

 

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή Platelet Rich Plasma (PRP).

 

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία ή (PRP), είναι έντονα διαδεδομένη  λόγω των θεαματικών αποτελεσμάτων και του ότι χρησιμοποιούμε συστατικά από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

Τα αιμοπετάλια του αίματος είναι κύτταρα που συντελούν στην αιμόσταση και την επούλωση, την  ανανέωση του δέρματος, την διέγερση των κυττάρων στην διαδικασία της νεο-κολλαγονογένεσης, καθώς επίσης και στην διέγερση των αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων στην εγχυόμενη περιοχή για την βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητας. Η θεραπεία προσφέρει σύσφιξη, θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος χάρη στην αξιοποίηση του πλάσματος του αίματος, που περιέχει πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την ανανέωση των κυττάρων.

 

Η διαδικασία:

Γίνεται συλλογή μικρής ποσότητας αίματος η οποία φυγοκεντρείται για περίπου 5᾽ σε εξειδικευμένο μηχάνημα για το διαχωρισμό του αίματος στα βασικά του συστατικά (πλάσμα, αιμοπετάλια, λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια). Στη συνέχεια το επεξεργασμένο και πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα εγχύεται στην περιοχή της θεραπείας με ειδικές λεπτές βελόνες.

Πριν την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στην υπό θεραπεία περιοχή, τοπική αναισθητική κρέμα. ώστε η θεραπεία να είναι εντελώς ανώδυνη.

 

Διάρκεια: 60'