Aqualyx

AQUALYX

 

Η λιποδιάλυση Aqualyx ή αλλιώς υδρολιπόλυση είναι μία ενέσιμη θεραπεία με στόχο την τοπική διάλυση του λίπους. Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και είναι μία απόλυτα ασφαλής μη χειρουργική επέμβαση. Στοχεύει σε όλες τις προβληματικές περιοχές που συσσωρεύουν περιττό λίπος.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx είναι μία ασφαλής, εγκεκριμένη, μη χειρουργική θεραπεία που ενδείκνυται για την καταπολέμηση τοπικού λίπους. Οι περιοχές για τις οποίες είναι ιδανική η εφαρμογή του είναι:

 • Διπλοσάγονο & Προγούλι
 • Γλουτούς & Εσωτερικά των μηρών
 • Γοφούς & Γόνατα
 • Μέση & Κοιλιά
 • Χέρια
 • Λιπομαστία & Ψευδο-γυναικομαστία

  

Στην διαδικασία, χρησιμοποιούμε δεσοζυχολινικό οξύ , ένα οξύ που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός μας για την καύση λίπους.

 

 

Ο αριθμός των απαραίτητων συνεδριών διαφέρει  σε κάθε άνθρωπο καθορίζεται από την ποσότητα του τοπικού λίπους, τον βαθμό της διόρθωσης που επιθυμούμε  και την αντίδραση του λιπώδους ιστούς.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από περίπου 3 εβδομάδες. Φυσικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας τα αποτελέσματα ενισχύονται σημαντικά.

Περισσότερα

Ιατρικό Peeling

Ιατρικό peeling 


Το χημικό peeling είναι μια θεραπεία στην οποία ένα διάλυμα οξέος χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τα εξωτερικά στρωματα της επιδερμίδας .
Απολεπίζει , αναζωογονεί και αντιμετωπίζει τα σημάδια του χρόνου .

Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται , η φωτογήρανση αντιμετωπίζεται και το δέρμα ανακτά την χαμένη ελαστικότητα .

Επιπλέον οι δυσχρωμίες , οι κηλίδες , οι πανάδες και οι ουλές της ακμής εξαφανίζονται επαναφέροντας την υγιή νεανική όψη του δέρματος σας.

Στο ιατρείο μας το ιατρικό peeling γίνεται από έμπειρο δερματολόγο και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας στο πρόσωπο , στο λαιμό , στο ντεκολτέ , στα χέρια και στην πλάτη. 

Ο χρόνος αποθεραπείας σχετίζεται με τη στιβάδα και το βάθος που στοχεύουμε . Το αποτέλεσμα είναι ανάλογο του βάθους καθώς όσο μεγαλύτερο το βάθος της ελεγχόμενη απολέπισης τόσο πιο φρέσκο και νεανικό φαίνεται το δέρμα.

Τα χημικά peelings είναι μια γρήγορη,ανώδυνη και οικονομική θεραπεία για την ανάπλαση και αποκατάσταση βλαβών του δέρματος.
Περισσότερα

Μεσοθεραπεία Σώματος

Η Μεσοθεραπεία Σώματος είναι η ιδανική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Η θεραπεία συστήνεται για τις περιοχές που παρατηρείται συσσώρευση λίπους, η οποία δεν αντιμετωπίζεται μόνο με τη διατροφή ή την άσκηση (τέτοιες περιοχές είναι τα μπράτσα, η κοιλιά, οι γλουτοί, οι μηροί και τα γόνατα).

Η Μεσοθεραπεία Σώματος πραγματοποιείται από ιατρό, ο οποίος, με μικρές πολλαπλές ενέσεις, εκχύνει στο δέρμα ένα μείγμα συστατικών το οποίο περιλαμβάνει λιποδιαλυτούς παράγοντες (φωσφατιδυλοχολίνη, καφεΐνη κ.α.) και συσφικτικές ουσίες.

Ο ασθενής μετά το τέλος της θεραπείας έχει μια ήπια ερυθρότητα που υποχωρεί σε διάστημα 2-4 ώρες. Δεν χρειάζεται αποθεραπεία ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα του χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπεία σώματος είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνέδρια. Για άριστα αποτελέσματα συνήθως απαιτούνται 3-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα από 15-30 ημέρες.

Η θεραπεία έχει διάρκεια περίπου 30 λεπτά.

Περισσότερα

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος κατά την οποία γίνεται έγχυση μικρών ποσοτήτων συμπλεγμάτων φαρμακευτικών και φυσικών ουσιών στο δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, με στόχο τη βαθειά ενυδάτωση, την αντιγήρανση και τη συνολική αναζωογόνηση του δέρματος. Επίσης εφαρμόζεται και στο υπόλοιπο σώμα, όπως στους γλουτούς και τους μηρούς, με σκοπό την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η τεχνική της μεθόδου περιλαμβάνει την έγχυση μικροσκοπικών ποσοτήτων του υλικού της μεσοθεραπείας στο δέρμα με πολύ λεπτή βελόνη ή με ειδικό στυλό. Η μεσοθεραπεία κατέχει σημαντική θέση στην αισθητική δερματολογία και είναι μια μέθοδος απλή, καλά ανεκτή και αποτελεσματική.

Περισσότερα

Dermapen

Το DERMAPEN είναι ένα στυλό με λειτουργία γόμας. Δεν γράφει, αλλά σβήνει όσα έχουν ήδη προλάβει να γραφούν στο δέρμα. Ρυτίδες, σημάδια και ουλές ακμής, ραγάδες ή ακόμα και εκείνο το ανεπιθύμητο «πόδι της χήνας». Όλα αυτά εξαφανίζονται στο διακριτικό του πέρασμα. Πώς ακριβώς όμως λειτουργεί το DERMAPEN; Απλά, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

1.      Τρόπος λειτουργίας του DERMAPEN

Το DERMAPEN ανήκει στις συσκευές βελονισμού νέας γενιάς. Έχει το σχήμα ενός στυλό το οποίο στην άκρη του διαθέτει πολύ λεπτές, μικροσκοπικές βελόνες. Με αυτές το DERMAPEN δημιουργεί στο δέρμα μικρές οπές, κάνοντάς το να αντιδράσει όπως θα αντιδρούσε και στην περίπτωση ενός μικροτραυματισμού: παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για την φυσιολογική επούλωσή του. Μέσω, δηλαδή, της Διαδερμίας που προκαλεί, οδηγεί το δέρμα στην Νεοκολλαγονογένεση που έχει τελικώς ως αποτέλεσμα την ανάπλαση, αλλά και τη σύσφιξη του δέρματος. Το DERMAPEN μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα. Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, περίπου 24 ώρες. Ο αριθμός των επισκέψεων για την ολοκλήρωση της θεραπείας, εξαρτάται από το πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, αλλά και τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός. Για παράδειγμα, για την απλή τόνωση ενός κουρασμένου προσώπου ή για την θεραπεία της φωτογήρανσης, χρειάζονται λίγες συνεδρίες (1-3). Αντίθετα, για την αντιμετώπιση ουλών ακμής χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες (περίπου 4-7 ή και παραπάνω). Αξιοσημείωτο είναι πως το DERMAPEN, επειδή ακριβώς δεν δρα με έγχυση ξένου συστατικού στον οργανισμό, καταφέρνει να μην προκαλεί αλλεργίες.

2.      Τι μπορεί να διορθώσει το DERMAPEN

Το DERMAPEN έχει μεγάλη γκάμα δράσης και μπορεί να διορθώσει ποικίλα αισθητικά προβλήματα, μικρά ή και μεγαλύτερα. Σε γενικές γραμμές συνίσταται στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση:

• Των ουλών ακμής και εγκαυμάτων

• Των ουλών από χειρουργικές επεμβάσεις

• Των λεπτών ρυτίδων του προσώπου

• Του «ποδιού της χήνας»

• Των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια

• Των ραγάδων στο σώμα

Παραλλήλως βοηθά στην γενικότερη αισθητική βελτίωση προσώπου και σώματος, καθώς μπορεί να ανανεώσει όλη την περιοχή των ματιών, να συσφίξει το πρόσωπο (περίγραμμα), αλλά και να αναπλάσει το χαλαρωμένο δέρμα. Επιπλέον, μπορεί να ανορθώσει το λαιμό και να συσφίξει την ευαίσθητη περιοχή του ντεκολτέ.

3.      Ιδανική εποχή για θεραπεία με DERMAPEΝ

Υπάρχει ιδανική εποχή για θεραπεία με DERMAPEN και αυτή είναι ο χειμώνας. Το δέρμα κατά την θεραπεία με DERMAPEN δεν πρέπει να έρθει σε άμεση επαφή με την ηλιακή ακτινοβολία, οπότε οι χειμερινοί μήνες με την μειωμένη τους ηλιοφάνεια αποδεικνύονται προστατευτικοί.

Περισσότερα

Βοτουλινική Τοξίνη (Botox)

Έχει σημειωθεί ιδιαίτερη πρόοδος από την πρώτη χρήση της τοξίνης αυτής στην αισθητική δερματολογία, με αποτέλεσμα τη βελτίωση των τεχνικών και των αποτελεσμάτων. Οι παρενέργειες είναι εξαιρετικά σπάνιες, καθιστώντας τη βοτουλινική τοξίνη πολύ δημοφιλές προϊόν.

Οι συνηθισμένες περιοχές εφαρμογής της βοτουλινικής τοξίνης για πρόληψη & αντιμετώπιση είναι οι:

 • Ρυτίδες του μετώπου (ρυτίδες έκπληξης)
 • Ρυτίδες του μεσοφρύου (ρυτίδες θυμού)
 • Ρυτίδες των ματιών (πόδι χήνας)
 • Ρυτίδες λαιμού
 • Ρυτίδες μπούστου
 • Για ανύψωση φρυδιών
 • Ρυτίδες μύτη
Περισσότερα

Υαλουρονικό Οξύ

Περισσότερα

Υαλουρονικό Οξύ - Μάτια

Περισσότερα

Baby Botox

Η βοτουλινική τοξίνη (Botox) συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων έκφρασης, οι οποίες εμφανίζονται σε περιοχές πλούσιες σε μύες, όπως το μέτωπο.

Έχει σημειωθεί ιδιαίτερη πρόοδος από την πρώτη χρήση της τοξίνης αυτής στην αισθητική δερματολογία, με αποτέλεσμα τη βελτίωση των τεχνικών και των αποτελεσμάτων. Οι παρενέργειες είναι εξαιρετικά σπάνιες, καθιστώντας τη βοτουλινική τοξίνη πολύ δημοφιλές προϊόν.

Το Baby Βotox γίνεται κυρίως σε μικρότερες ηλικίες χρησιμοποιώντας λιγότερες μονάδες φαρμάκου ώστε να υπάρχει μια φυσική κινητικότητα. Εφαρμόζεται για πρόληψη αλλά και για θεραπεία στα σημεία οπού δημιουργείτε η ανάγκη. 

Οι συνηθισμένες περιοχές εφαρμογής της βοτουλινικής τοξίνης για πρόληψη & αντιμετώπιση είναι οι:

 • Ρυτίδες του μετώπου (ρυτίδες έκπληξης)
 • Ρυτίδες του μεσοφρύου (ρυτίδες θυμού)
 • Ρυτίδες των ματιών (πόδι χήνας)
 • Ρυτίδες λαιμού
 • Ρυτίδες μπούστου
 • Για ανύψωση φρυδιών
 • Ρυτίδες μύτη
Περισσότερα

Καθαρισμός Προσώπου & Φωτοδυναμική Θεραπεία

Ο καθαρισμός προσώπου, αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Είναι ίσως η πιο κλασική θεραπεία αισθητικής, που δεν μπορεί να υποκατασταθεί από πολύπλοκα μηχανήματα και καινοτόμες θεραπείες.

Χρειάζεται μονάχα σωστή προετοιμασία του δέρματος, εμπειρία για τη σωστή εφαρμογή πίεσης κατά την διάνοιξη των πόρων, φροντίδα της επιδερμίδας μετά την θεραπεία και φυσικά προσοχή στις συνθήκες υγιεινής.

Το δέρμα του προσώπου έχει άφθονους σμηγματογόνους αδένες, οι οποίο εκκρίνουν σμήγμα ώστε να διατηρείται η επιδερμίδα ενυδατωμένη. Η περίσσεια ποσότητα σμήγματος όμως, ενδέχεται να φράξει τους πόρους προκαλώντας τα γνωστά “μαύρα στίγματα” και τις κύστεις.

Πέραν τούτου, το πρόσωπο καθημερινά εκτίθεται σε περιβαλλοντικούς ρύπους και τον ήλιο, παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα του δέρματος. Το δέρμα δεν αναπνέει σωστά, γίνεται θαμπό και ανάγλυφο, εμφανίζοντας πολλές φορές σημάδια ακμής.

Ο καθαρισμός προσώπου αποφράζει τους πόρους του δέρματος, διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας και την βοηθάει να αναπνεύσει.

Φωτοδυναμική Θεραπεία:

Διαθέτει 4 είδη φωτός που το κάθε ένα στοχεύει σε διαφορτική επιδερμική βλάβη

 • Καταπολεμά την Ακμή και τα Βακτήρια
 • Επιδιορθώνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου και βελτιώνει τις στατικές ρυτίδες
 • Αποτοξινώνει το δέρμα, διορθώνει τις ουλές και τα σημάδια
 • Θεραπεύει και βελτιώνει την υπερμελάγχρωση και τις δυσχρωμίες του δέρματος
 • Κάνει ταχύτατη επούλωση και ανάπλαση μετά από κάθε τραυματική θεραπεία στο δέρμα

* Δεν έχει περιορισμό στην ηλικία ούτε αντενδείξεις

Περισσότερα

PRP Πλάσματος

PRP (Platelet Rich Plasma)

 

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή Platelet Rich Plasma (PRP).

 

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία ή (PRP), είναι έντονα διαδεδομένη  λόγω των θεαματικών αποτελεσμάτων και του ότι χρησιμοποιούμε συστατικά από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

Τα αιμοπετάλια του αίματος είναι κύτταρα που συντελούν στην αιμόσταση και την επούλωση, την  ανανέωση του δέρματος, την διέγερση των κυττάρων στην διαδικασία της νεο-κολλαγονογένεσης, καθώς επίσης και στην διέγερση των αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων στην εγχυόμενη περιοχή για την βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητας. Η θεραπεία προσφέρει σύσφιξη, θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος χάρη στην αξιοποίηση του πλάσματος του αίματος, που περιέχει πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την ανανέωση των κυττάρων.

 

Η διαδικασία:

Γίνεται συλλογή μικρής ποσότητας αίματος η οποία φυγοκεντρείται για περίπου 5᾽ σε εξειδικευμένο μηχάνημα για το διαχωρισμό του αίματος στα βασικά του συστατικά (πλάσμα, αιμοπετάλια, λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια). Στη συνέχεια το επεξεργασμένο και πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα εγχύεται στην περιοχή της θεραπείας με ειδικές λεπτές βελόνες.

Πριν την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στην υπό θεραπεία περιοχή, τοπική αναισθητική κρέμα. ώστε η θεραπεία να είναι εντελώς ανώδυνη.

 

Διάρκεια: 60'

Περισσότερα

Νήματα

Περισσότερα

Σκληροθεραπείες

Η σκληροθεραπεία είναι η πιο συνηθισμένη και δημοφιλής θεραπεία για τις ευρυαγγείες και τους κιρσούς. Χρησιμοποιείται μια βελόνα για την έγχυση ενός χημικού υγρού μέσα στη φλέβα.


Το υγρό προκαλεί οίδημα στα τοιχώματα της φλέβας που ενώνονται με αποτέλεσμα να σφραγιστεί η φλέβα. Αυτό σταματά τη ροή του αίματος, και η φλέβα γίνεται ουλώδης ιστός. Σε λίγες εβδομάδες, η φλέβα υποχωρεί.


Αυτή η θεραπεία γίνεται χωρίς αναισθησία. Μπορείτε να επιστρέψετε σε φυσιολογική δραστηριότητα αμέσως μετά τη θεραπεία.

Η ίδια φλέβα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπιστεί περισσότερο από μία φορά. Οι συνεδρίες γίνονται κάθε 4 με 6 εβδομάδες.

Αυτή η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική όταν εφαρμοστεί σωστά. Πιθανές παρενέργειες:

 • Τσούξιμο, κοκκινίλα και ελαφρύ οίδημα του δέρματος ή εκχυμώσεις στο σημείο της ένεσης. Τα συμπτώματα υποχωρούν αμέσως μετά τη θεραπεία.

 • Κηλίδες, καφέ γραμμές ή ομάδες λεπτών αιμοφόρων αγγείων γύρω από την θεραπευμένη φλέβα. Αυτά επίσης συνήθως υποχωρούν μετά τη θεραπεία.

 • Πήγματα αίματος παγιδεύονται στη φλέβα και προκαλούν φλεγμονή η οποία δεν είναι επικίνδυνη. Μπορείτε να ανακουφίσει το πρήξιμο με την εφαρμογή θερμότητας και τη λήψη ασπιρίνης.Περισσότερα